Din anmeldelse hjælper mig og andre!

Du kan give din tilbagemeldingen på din behandling

En af disse tre steder, hvor du kan dele din oplevelse med min behandling og de forbedringer er behandlingerne hos Silkeborg KropsTerapi. Din tillid og positive oplevelser er dybt værdsat.

Glædelige resultater og tilbagemeldinger

Vores klienter deler deres glæde over bedre bevægelighed og mindre smerter i hverdagen, samt fornyet energi og overskud. Deres tillid og positive oplevelser er hjertelig velkomne.

Stay active Improve performance

Fantastisk oplevelse! Helbredelse på et dybere niveau.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

14. mar. 2024 af Lærke Trolle

Fantastisk oplevelse!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Silkeborg Kropsterapi. Jeg har døjet med en skade i lænden i mange år, som har begrænset mig meget i min hverdag og træning. Efter én behandling med myoreflexterapi og akupunktur har jeg ikke smerter i lænden længere – det er virkelig en befrielse.
Jeg har haft 10 behandlinger hos Poul-Erik med fokus på min holdning og traumeterapi. Hertil kan jeg se og mærke en markant forbedring.

Det er en fornøjelse at komme i gode og trygge rammer hos Silkeborg kropsterapi, hvor der fokuseres på det hele menneske, og hvad dine udfordringer er fra gang til gang.

Jeg kan varmt anbefale silkeborg kropsterapi!


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

7. feb. 2024

Kropsterapi der virker!

Jeg har gennem en periode modtaget behandling hos Poul-Erik for smerter i nakke, og traumer der har sat sig i kroppen. Forløbet har betydet, at jeg er smertefri og der igen er fri passage i kroppen. Kan varmt anbefale andre at benytte Silkeborg KropsTerapi.

Dato for oplevelse: 07. februar 2024

Søren Lerche

for 2 måneder siden

Jeg har døjet med store smerter i nakke og lænd i omkring 6 år, disse smerter var efterhånden så slemme at jeg ikke kunne dyrke min motionscykling, som har været min passion i mange år. Nattesøvnen var det også gået ud over, vågnede mange gange om natten på grund af smerter, jeg har taget smertestillende medicin flere gange dagligt i flere år.
Jeg fået behandlinger hos Silkeborg Kropsterapi igennem en periode (12 behandlinger) og er nu fri for de smerter jeg havde og har kunne genoptage motionscykling på samme plan som tidligere, jeg får nu min nattesøvn uden at vågne på grund af smerter og jeg bruger overhovedet ikke smertestillende medicin mere.
Jeg kan varmt anbefale Silkeborg Kropsterapi, her har jeg oplevet en meget kompetent behandling.
// Søren Lerche

Anders Lynderup

for 2 måneder siden

Poul-Erik har gjort noget, som ingen andre har formået de sidste 12,5 år. Jeg kom til Poul-Erik med spændinger i nakke og øvre ryg, de var markant aftaget efter 2 behandlinger. I tilgift har jeg fået markant forøget bevægelighed i nakken, 10-20 graders øget rotation til begge sider. Efter 3. behandling kan jeg nu ligeledes rotere højre arm baglæns, hvilket jeg ikke har kunnet siden et cykelstyrt i sommeren 2011.
Poul-Erik er saglig og professionel – han ved, hvad han laver.

Mine Professionelle Behandlinger og Services

Jeg tilbyder kropsterapi/ behandlinger til at styrke kroppens helbredelse. Jeg bruger min erfaring til at skaber individuelle planer baseret på patientens behov.

Kropsakupunktur

Kropsakupunktur lindrer smerte, reducerer stress og forbedrer energiflowet for bedre balance og helbredelse.

Dybdegående Massage

Vores erfarne terapeuter tilbyder dybdegående massagebehandlinger, der lindrer muskelspændinger og fremmer dyb afslapning for optimal helbredelse og velvære.

Homøopatisk Medicin

Homøopatisk medicin styrker kroppens helbredende evner. Skræddersyede behandlinger for individuelle behov.

Book en behandling ved Silkeborg KropsTerapi

Book en behandling i dag og begynd din rejse mod velvære. Jeg vil med min erfaring skabe en personlige behandlingsplaner tilpasset dine behov. Kontakt os nu.